Ariës Tegels en Sanitair Jos

Gesloten (wo 09.00 - 17.30)

Toon openingstijden

badkamerzaken - Ariës Tegels en Sanitair Jos - kaartoverzicht

Ariës Tegels en Sanitair Jos

Jos Ariës biedt u in haar uitgebreide showroom een breed scala aan producten. De voornaamste assortimentsgroepen zijn tegels, sanitair, sierpleisters en haarden.

De aangeboden producten zijn allen van A- merken. Door contacten met verschillende leveranciers is het mogelijk de juiste producten voor iedere consument te leveren.

Wij bieden u optimale oriëntatie door verschillende badkameropstellingen, haardopstellingen en tegelvloeren in onze showroom. Zodra u rustig heeft rondgekeken in onze showroom, is er altijd een deskundige adviseur bereid om uw vragen te beantwoorden.

Om u vervolgens optimaal van dienst te kunnen zijn, werkt Jos Ariës bij voorkeur op afspraak. De adviseur neemt dan uitgebreid de tijd voor u en zorgt voor een deskundig advies. De adviseur loopt met u mee door de showroom en inventariseert uw wensen. Vervolgens zorgt u samen met de adviseur dat u de juiste keuze maakt voor uw persoonlijke woonwensen.

Voor installatie werken wij uitsluitend met ervaren, vakkundige installatiepartners die hun kwaliteit keer op keer bewijzen.

Jos Ariës heeft kwaliteit, deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ook na uw aankopen of realisatie staan wij altijd voor u klaar.

Naast onze showroom hebben wij ook een profshop. In deze shop is al het materiaal te verkrijgen wat benodigd is voor de installatie van de aangeboden producten.

Services

  • Profshop
  • Persoonlijk advies
  • Bij voorkeur op afspraak
  • Kinderspeelruimte

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag9.00 - 17.30
dinsdag9.00 - 17.30
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 17.30
vrijdag9.00 - 20.00
zaterdag9.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbadkamer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ariës Tegels en Sanitair Jos
Edisonstraat 54
6902PK Zevenaar

+31 (0)316 528438

Deel deze pagina

Ari%C3%ABs+Tegels+en+Sanitair+Jos img