Van Rijn Products

Van Rijn Products

Van Rijn Products is een professionele organisatie met een exclusieve showroom. Hier kunnen architecten, bouwbedrijven en consumenten inspiratie komen opdoen. Er is gekozen om uitsluitend te leveren via dealers (landelijk netwerk van 150 adressen), dus er is er altijd een in uw buurt.

Glas is een oorspronkelijk materiaal, dat al vele honderden jaren lang een sterke aantrekkingskracht uitoefent op de mens, omdat het doorzichtig is en daardoor een ruimtelijk effect heeft. De trend is dat steeds meer consumenten kiezen voor maatwerk en in het bijzonder voor profielloos. Van Rijn Products is in staat om aan deze vraag te voldoen.

Van Rijn Products levert exclusief Flexel-verwarmingssystemen. Flexel International heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van technologisch hoogstaande elektrische stralingsverwarmingssystemen. Deze producten worden toegepast voor vloerverwarming, plafondverwarming en lokale stralingsverwarming

De invulling van het begrip ‘badkamer' is in de loop van de tijd erg veranderd. Van puur functioneel is het nu een ruimte geworden om tot rust te komen en even lekker te ontspannen. Zodoende weerspiegelt de inrichting van je badkamer dan ook steeds meer je persoonlijkheid. Een uitdaging om m.b.v. de juiste materialen, kleuren en licht precies jouw sfeer te creeëren!

Services

  • Opening showroom op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbadkamer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Rijn Products
Molendijk Noord 53
7461JG Rijssen

+31 (0)548 515640

Deel deze pagina

Van+Rijn+Products img