Sani-Dump

Gesloten (wo 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

badkamerzaken - Sani-Dump - kaartoverzicht

Sani-Dump

SANIPLEIN - Dé plek om alvast inspiratie op te doen voor uw badkamer. Hierna bezoekt u onze showroom om uw ideeën verder in kaart te brengen. Voor elke ruimte en elk budget bieden wij een breed scala aan badkamerproducten. Uw badritueel wordt zo het rustpunt van de dag. Genieten met een gevoel van welbehagen… Neemt u alvast een frisse duik in ons assortiment. Laat u inspireren tot het creëren van uw ideale badkamer.

SANIPLEIN, met een showroom van 1500m2, is sinds 1 juni 2006 de specialist op het gebied van sanitair en tegels. U kunt bij ons terecht voor een ontwerp van uw badkamer met de daarbij behorende adviezen. Uw badkamer wordt een belevenis die bijdraagt aan uw welzijn.

Ook voor uw tegelvloer kunt u bij ons terecht. Een brede presentatie natuurstenen en keramische vloeren vindt u in onze showroom. Wij zullen zorgen voor een passend advies en uiteraard de realisatie.


Uw persoonlijke smaak komt ook duidelijk tot uitdrukking in het meubilair van uw badkamer. Er is ondermeer een ruime keuze aan kasten en complete opbergsystemen. Vaak geïnspireerd op moderne apothekerskasten (uitschuiven van laden). U kunt uw badkamerspullen overzichtelijk rangschikken of speels presenteren. Stijlvolle en functionele badmeubelen zorgen voor een gevoel van luxe, comfort en een ontspannen wellness-sfeer. SANIPLEIN heeft heel zorgvuldig een uitgebreid assortiment samengesteld.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbadkamer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sani-Dump
De Huufkes 19/A
5674TL Nuenen

+31 (0)40 2913089

Links

Website
-

Deel deze pagina

Sani-Dump img