Van Oort International

Van Oort International

VanOort International staat -als voorraadhoudende groothandel- voor een duidelijke visie. Als missie is gedefinieerd om binnen dit marktsegment een vooraanstaande rol als totaalleverancier van de basis-badkamer te vervullen.

Door een uitgebalanceerd assortiment en het permanent inspelen op de laatste ontwikkelingen heeft VanOort International een naam ontwikkeld die bij haar afnemers garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Als voorraadhoudende groothandel beschikken wij bij VanOort International over een groot magazijn, waar dagelijks vele producten de weg vinden naar onze afnemers. Om ons te blijven concentreren op onze kernactiviteit is het transport uitbesteed aan een hiervoor gespecialiseerde transporteur. Daarnaast worden alle processen binnen VanOort International ondersteund door een hoge mate van automatisering. Dit alles om onze afnemers maximaal en betrouwbaar te blijven bedienen.

Wenst u na het bekijken van onze site nadere informatie over VanOort International te ontvangen, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen via de contactpagina.

Graag informeren wij u over de talloze mogelijkheden.

VanOort International maakt onderdeel uit van de VanOort Groep, een familiebedrijf uit Heesch dat sinds 1928 actief is in toelevering van allerlei materialen aan de bouw (bouwmaterialen, tegels, sanitair, betonmortel, betonartikelen, etc.).

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Oort International

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Oort International

  • Ontwerpen
  • Verkoop

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik heb een inbouwreservoir van Van Oort International van het type Niagara met een Geberit spoelsysteem. Is hier nog een bedieningspaneel van in de handel? Mvg T. Baar
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbadkamer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Oort International
Graafsebaan 44
5384RT Heesch

+31 (0)412 454700

Deel deze pagina

Van+Oort+International img