All Aqua Sanitair En Tegels

All Aqua Sanitair En Tegels

Welkom op de webpagina van All Aqua Sanitair En Tegels op eenbadkamer.nl - de beste badkamerzaken website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor All Aqua Sanitair En Tegels

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

  1 

ben zeer ontevreden over het afhandelen van klachten door All Aqua. We hebben via All Aqua badkamermeubilair van Ink Urban (van Sanibell) besteld en geleverd gekregen. Al na enkele maanden begon de zijkant van een kastje op te zwellen. Na hier melding van te hebben gemaakt, heeft All Aqua niets anders gedaan dan doorgeefluik te zijn voor de fabrikant. Deze hebben op basis van foto's besloten dat wij de kast nat hebben laten worden, terwijl dat niet het geval is.

Ik heb toen All Aqua en de fabrikant uitgenodigd bij ons thuis om dat te laten zien. Alleen de fabrikant is toen gekomen, die (wat een verrassing) tot dezelfde conclusie kwam, zonder dat werkelijk te controleren, ze hebben enkel meer foto's gemaakt. Niet gecontroleerd of de kast ook echt nat werd.

Als oplossing door de fabrikant kan ik nu een nieuwe kast kopen tegen korting. All Aqua houdt zich volledig afzijdig. Toen ik daar telefonisch iets over zei, kreeg ik te horen dat zij maar hele kleine marges maken. Dat lijkt mij geen reden om geen verantwoordelijkheid te nemen bij een bestelling door een klant, dan zou de groenteman me met een rotte appel, ook doorverwijzen naar de teler. Een belachelijk idee.

Mijn advies, beter niet bij All Aqua bestellen. Bij klachten geven ze niet thuis.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbadkamer.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

All Aqua Sanitair En Tegels
Bolkensteeg 8/A
5103AB Dongen

+31 (0)162 323734

Deel deze pagina

All+Aqua+Sanitair+En+Tegels img